TJENESTER

Vi er opptatt å finne den beste løsningen for deg og din virksomhet, og kan tilby alt innen bokføring og årsregnskap, samt bedriftsetablering, selskapsendringer og rådgivning. Dersom du ønsker å gjøre mye selv, er vi en samarbeidspartner du kan stole på. 

Vi jobber mer og mer med digitale løsninger og ser at fremtiden i stor grad vil være preget av et samarbeid mellom regnskapsfører og kunden. Noen ønsker å gjøre mye selv, mens andre trenger tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet og vil sette bort hele økonomifunksjonen. 

Vår erfaring og kjennskap til systemer gjør hverdagen enklere for deg som kunde. 

KOMPLETT

Vi er din økonomiavdeling og tar oss av alt av bokføring, rapportering og årsoppgjør. Dette passer for deg som ønsker å sette bort alt.


REGNSKAP

Hvis du ønsker å gjøre noe selv, skreddersyr vi en løsning som passer deres behov. Vi kan ta oss av bokføring, årsoppgjør og rapportering til myndighetene mens du fokuserer på fakturering.

KONTROLL

 Vi fungerer som selskapets Controller og går løpende gjennom regnskapet og bilag. Vi gir tilbakemeldinger til deg og er også tilgjengelige for spørsmål.

ÅRSOPPGJØR

Dersom du fører regnskapet selv kan vi levere årsoppgjør som en frittstående tjeneste. 


ØVRIG BISTAND

Vi kan også levere annen bistand. Timepris avhenger av oppgavenes kompleksitet og omfang.