TJENESTER

Vi er opptatt å finne den beste løsningen for deg og din virksomhet, og kan tilby alt innen bokføring og årsregnskap, samt bedriftsetablering, selskapsendringer og rådgivning. Dersom du ønsker å gjøre mye selv, er vi en samarbeidspartner du kan stole på. 

Vi jobber mer og mer med digitale løsninger og ser at fremtiden i stor grad vil være preget av et samarbeid mellom regnskapsfører og kunden. Noen ønsker å gjøre mye selv, mens andre trenger tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet og vil sette bort hele økonomifunksjonen. 

Våre systemer gjør hverdagen enklere for deg som kunde, og dersom du er opptatt av forutsigbarhet anbefaler vi å inngå en avtale om fastpris. Alle våre pakkeløsninger er fleksible og tilpasses hver enkelt kunde. 

PAKKELØSNINGER

KOMPLETT

Vi er din økonomiavdeling og tar oss av alt av bokføring, rapportering og årsoppgjør. Dette er pakken for deg som ønsker å sette bort alt.

fra 3 000 NOK / mnd

BASIS

Hvis du ønsker å gjøre noe selv, skreddersyr vi en løsning som passer deres behov. Inkluderer noe bokføring, samt årsoppgjør og rapportering til myndighetene.

fra 1 500 NOK / mnd

KONTROLL

 Vi fungerer som selskapets Controller og går løpende gjennom regnskapet og bilag. Vi gir tilbakemeldinger til deg og er også tilgjengelige for spørsmål.

fra 500 NOK / mnd

ÅRSOPPGJØR

Dersom du fører regnskapet selv kan vi levere årsoppgjør som en frittstående tjeneste. 

fra 4500 NOK 

TIMEPRISER

Vi kan også jobbe utlukkende på timer. Timepris avhenger av oppgavenes kompleksitet og omfang. Se timepriser under. 

TIMEPRISER


Regnskap

Løpende bokføring og øvrige regnskapstjenester

fra 750 NOK 

Lønn og rapportering

Lønn og lønnsrapportering innenfor de krav som stilles av myndighetene.

fra 1 000 NOK

Konsulent

Rapportering, selskapsendringer, transaksjoner, due diligence. 

fra 1 250 NOK

Øvrige tjenester

Har du behov for hjelp utover det som er nevnt her er det bare å ta kontakt

Etter avtale