VÅRE PRISER

Regnskapsbransjen er stadig i endring og det kommer hele tiden nye systemer, funksjoner og muligheter. Dette innebærer også at systemleverandørene stadig endrer sin prisstrategi. Vi har kommet frem til at det ofte er vanskelig å beregne en fastpris og for veldig mange av våre kunder er vårt honorar basert på medgått tid.  

For eksisterende kunder hvor vi kjenner selskapet og omfanget av arbeid godt, kan vi gjerne bli enige om en fastpris på oppdraget. 

Har du allerede et regnskapssystem som du ønsker å fortsette med er det stort sett uproblematisk.  Hvis du ikke er låst til et system, finner vi sammen ut hva som er det beste for deg. Vi har kjennskap til flere systemer og har kunder som bruker Uni Economy, DNB Regnskap, Visma eAccounting, Luca Regnskap, Fiken, Conta m.fl. 

Etter en lengre prosess med flere systemer under lupen har vi valgt Uni Economy som vårt hovedsystem. Sammen med DNB Regnskap, er Uni Economy et av markedets mest moderne økonomisystem, og vi kjenner oss trygge på at dette vil fungere utmerket.

Hva som passer best for deg og ditt selskap avhenger av mange faktorer. Ta kontakt for en nærmere prat rundt dette! 

Veiledende priser og etableringskostnader følger under.


STANDARD PRISLISTE

Regnskapstjenester

fra 950 NOK 

Lønn

fra 1 000 NOK

Årsoppgjør

fra 1 100 NOK

Øvrig bistand

fra 1 250 NOK

Lovpålagt kontroll (min. årlig)

1500 NOK

ETABLERINGSKOSTNADER 

Mini

Lovpålagte oppstartshandlinger iht hvitvaskingsloven, herunder kundekontroll

1 500 NOK

Standard

Lovpålagte oppstartshandlinger iht hvitvaskingsloven. herunder kundekontroll

2 500 NOK

Lønn standard, pr ansatt

Oppsett pr ansatt i vårt standard lønnssystem 

750 NOK

SYSTEMKOSTNADER

System- og transaksjonskostnader tilkommer i de tilfeller det ikke faktureres direkte fra systemleverandør, og dersom annet ikke er avtalt. 

Alle priser er veiledende og avhenger bl.a. av kompleksitet, antall bilag og antall ansatte. Etableringskostnader faktureres i forbindelse med inngåelse av avtale. Lovpålagte kontrollhandlinger utføres i henhold til fastsatte krav, og ved tidsbruk utover normalt faktureres det etter medgått tid og en skjønnsmessig vurdering. 

Alle priser eks. mva.